Mrkela: Hvala Stankoviću, Milojević moderan trener

26.08.2022. | 22:43

Sportski direktor FK Crvena zvijezda Mitar Mrkela zahvalio je danas bivšem treneru crveno-bijelih Dejanu Stankoviću na saradnji i poručio da je klub sa Marakane u njegovom nasljedniku Milošu Milojeviću dobio, kako je rekao, modernog trenera.

“Prije svega želim da se zahvalim Dejanu Stankoviću na izvanrednoj saradnji i istim takvim rezultatima u protekle tri godine. Odlično smo funkcionisali i postigli puno toga. Sada će ekipu preuzeti Miloš Milojević. Riječ je o mladom i izuzetno perspektivnom stručnjaku s kojim sam sarađivao godinu i po dana dok je bio asistent šefu stručnog štaba, ali i čovjeku koji je ponikao u Zvijezdinoj omladinskoj školi i odlično je poznaje. Miloša Milojevića dugo pratimo, on je mlad i moderan trener, baš kakav je potreban Crvenoj zvijezdi”, izjavio je Mrkela za zvanični sajt FK Crvena zvijezda.

Sportski direktor petostrukog uzastopnog prvaka Srbije otkrio je da je Milojević i bio planiran da jednog dana naslijedi Stankovića.

“Milojević je svakako bio predviđen da zamijeni Dejana Stankovića kada dođe taj trenutak i sada je došao. Nismo imali ni najmanju dilemu i vrlo brzo smo se sve dogovorili. Zvijezdu sigurno čekaju novi uspjesi sa Milojević na klupi, a vjerujem da će doći već u grupnoj fazi Lige Evrope, kao i u prvenstvu”, rekao je Mrkela.