Mozzart pomaže mladim plivačima “Borca”

06.01.2021. | 11:55

Ovo sponzorstvo nam mnogo znači jer ćemo moći da obezbjedimo bolje uslove za rad i nastavimo sa edukacijom trenerskog kadra – kaže Željko Panić, sportski direktor kluba. 

Kompanija Mozzart nastavlja da pruža podršku brojnim sportistima i timovima. Regionalni lider u oblasti priređivanja igara na sreću podržao je i mlade nade Plivačkog kluba “Borac” iz Banjaluke. Kako bi im obezbijedili osnovne uslove za rad, Mozzart se priključio kampanji “Zakupi stazu – pomozi Borcu!” Time će mladi plivači narednih godinu dana imati mogućnost da koriste plivačku stazu na Gradskom olimpijskom bazenu gdje treniraju za nove pobjede.

“Uspješni pojedinci, ali i timovi, kao što su kompanija Mozzart i Plivački klub “Borac” Banjaluka, idu rame uz rame. Vjerujemo da će sinergija ova dva uspješna tima donijeti još bolje rezultate – svako na svom polju. Ova godina je globalno teška, a posebno za sportiste. Izuzetno cijenimo podršku od strane kompanije Mozzart u takvom periodu”, kaže Željko Panić, sportski direktor Plivačkog kluba “Borac”

Sa boljim uslovima za trening, “Borac” ove godine planira da ojača svoje redove dovođenjem svjetski poznatog trenera i da organizuje dva međunarodna plivačka mitinga, a kompanija Mozzart nastaviće da ulaže u sport.

“Sa zadovoljstvom smo odlučili da budemo sponzor Plivačkog kluba “Borac” iz Banjaluke narednih godinu dana. Razlog za to je činjenica da ovaj klub trenira mlade plivače, organizuje školu plivanja za neplivače, za lica sa invaliditetom i djecu ometenu u razvoju. Našu podršku su zaslužili jer bilježe dobre rezultate na takmičenjim i nove sportske nade uče pravim vrijednostima”, kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Oznake: Mozzart