Moratina ispovijest pred Hrvatsku, otkrio jezive poruke koje dobija: “Nadam se da će ti djeca umrijeti”

25.06.2021. | 10:59

Napadač Španije prolazi kroz pakao samo zato što nije u najboljoj formi na Evropskom prvenstvu.

Alvaro Morata prolazi kroz najveću torturu tokom Evropskog prvenstva u fudbalu, pošto se propisno ispromašivao u prve tri utakmice koje je Španija igrala pred svojom publikom u Sevilji, koja ga je izviždala kad je napuštao teren.

Dobijao je prijetnje koje su upućene prema njegovoj porodici, a sada je pred osminu finala protiv Hrvatske, koja je na programu u ponedeljak od 18 časova, to sve javno ispričao u radio emisiji za mrežu “COPE”, koja je izuzetno slušana u Španiji.

“Poslije utakmice s Poljskom nisam mogao da zaspim devet sati. Primio sam toliko prijetnji, uvreda članovima moje porodice, poruka u kojima mi pišu kako se nadaju da će mi deca umrijeti. Ali sad sam dobro. Možda bih prije nekoliko godina bio uništen. Proveo sam nekoliko dana izolovan od svih i to mi pomaže”, opisao je Morata kroz kakav je pakao prošao.

“Možda na Evropskom nisam uradio posao onako kao što je trebalo. Shvatam da me krikuju zato što nisam dao gol, ali želim da se ljudi stave u moju poziciju. Nemaju pojma kako je to dobijati pretnje kakve ja dobijam”, izjavio je Morata.

Moratu sunarodnici vrijeđaju i zato što je promašio penal na meču protiv Slovačke u momentima kada je rezultat bio 0:0, a on ističe da je ponosan na svoju odluku.

Pogledao sam želi li iko da šutira i video sam da nikome to ne pada pamet. Šutirao sam i golman je obranio. I šta onda? Svet nije propao zbog toga. Svi promašimo. Kasiljas, Rejna i Raul su mi dali podršku i rekli da ne pridajem važnost kritikama.

“Nisam došao ovdje da glumim zvijezdu, nego da osvojim evropsku titulu” zaključio je Morata.