Mladen Krstajić preuzeo klub iz Superlige Srbije

22.12.2020. | 23:41

Poslije serije velikih rezultata, proboja u elitu, zatim i na evropsku scenu, velika tragedija zadesila je TSC, kao i kompletan srpski fudbal. Moraće u Bačkoj Topoli da nastave da žive bez frontmena svih prijašnjih uspjeha, tragično preminulog trenera Zoltana Saba.

Moraće da žive i rade. A poslije osvojenog osmog mjesta u prvom dijelu Superlige, ekipu iz Bačke Topole na evropski put, pokušaće da izvede bivši selektor Srbije Mladen Krstajić. Ovu ekskluzivnu informaciju u broju od srijede objavio je ‘Sportski Žurnal’,i to na naslovnoj strani.

Biće ovo Krstajiću prvi trenerski posao od kako je smijenjen sa mjesta kormilara Orlova u junu prošle godine. Nekada vrsnom defanzivcu Partizana, Šalkea i Verdera, presudio je katastrofalan poraz na gostovanju Ukrajini. Tim Andreja Ševčenka je demolirao Srbiju (5:0), i praktično okončano Krstajićev mandat.

Visio je Mladen Krstajić i poslije Mundijala u Rusiji, ali u nedostatku boljih rješenja dobio je šansu u Ligi nacije. Čak je uspio da uvede Orlove u jaču diviziju i obezbijedi baraž.

Pored trenerske Mladen Krstajić je obavljao i predsjedničku funkciju. Bio je dugo godina prvi čovjek Radnika iz Bijeljine, prenosi “mozzartsport.com“.

Nema sumnje da će u TSC-u imati sve preduslove da pokaže da li ima trenerskog šlifa. Za srpske prilike ima vrlo dobar tim i klub sa odličnom infrastrukturom. Na njemu je da nastavi stazama Zoltana Saba.