Mlada nada iz Šipova: Stefan Bogosavljević potpisao ugovor sa filijalom Partizana FOTO

26.06.2023. | 16:47

Dosadašnji fudbaler Gorice iz Šipova Stefan Bogosavljević potpisao je ugovor sa filijalom Partizana, Teleoptikom.

Momak koji ima 19 godina već dugo je standardni prvotimac ekipe koja se takmiči u Drugoj ligi Republike Srpske, a njegov talenat primjetili su emisari crno-bijelih. Bogosavljević je nedavno boravio na probi u Teleoptiku i svojim kvalitetima zadovoljio pretpostavljene.

Kako su naveli iz Gorice, posrednik u transferu bio je legendarni as Partizana Rade Zalad koji je kao što je poznato iz Šipova, piše “Srpskainfo“.

– Naš Stefo ozvaničio je saradnju sa svojim novim klubom i od 3. jula kad zvanično počinju pripreme stavlja se na raspolaganje stručnom štabu i treneru Strahinji Panduroviću. Stefane, ponosni smo na tvoj fudbalski razvoj, na to u kakvu si osobu izrastao, još od onih pionirskih dana kada si bio “rđa beogradska”. Srećno Stefi, neka ti Bog podari zdravlje – naveli su Šipovljani na Fejsbuk stranici.

Nema sumnje da je ovo veliki korak za Bogosavljevića koji je rođen u Beogradu, ali je prve fudbalske korake napravio u Šipovu, a sada je dobio priliku da se dokaže u Teleoptiku, pa ko zna, možda ga uskoro budemo gledali i u dresu Partizana.

Oznake: Partizan, Šipovo