Mitrović oduševljen zbog povratka u Premijer ligu: Samo radim svoj posao

20.04.2022. | 11:13

Srpski napadač Aleksandar Mitrović je sa dva gola bio ključni igrač u pobjedi Fulama nad Prestonom 3:0 kojom je tim sa “Krejven Kotidža” osigurao povratak u elitni rang.

“Osjećam se nevjerovatno. Odradili smo izvanredan posao sada, kao i cijele sezone. Žaslužujemo ovo slavlje. Posebno mi je drago što smo izborili povratak u Premijer ligu pred svojim navijačima, u svojoj kući. To cijelu stvar čini posebnom”, rekao je Mitrović.

Srbin igra sezonu karijere u kojoj je postigao čak 40 golova u Čempionšipu, po čemu je apsolutni rekorder takmičenja u ovom formatu. Nedostaju mu tri gola da postavi apsolutni rekord koji sa 42 pogotka drži Gaj Vitingem, iz ere Prve divizije u sezoni 1992/1993, prenosi B92.

“Nevjerovatna sezona i za mene. Dao sam mnogo golova. Imam saigrače koji mi uvijek stvaraju šanse, a ja sam uradio svoj posao. Zaista, izvanredna sezona i na ličnom i na timskom nivou. Posebna sezona. Proslavićemo, imamo nešto organizovano, ali nećemo previše, čeka nas još utakmica”, rekao je 27-godišnji napadač, prenosi B92.