Misimović ušao u avion i došao na svoje sjedište: Dočekala ga poruka na omotu od šećera FOTO

09.02.2024. | 16:54

Zvjezdan Misimović sinoć je u Nionu pratio izvlačenje grupa za novo izdanje Lige nacija na kojem je i Bosna i Hercegovina saznala svoje protivnike. Jutros je nekadašnji bh. reprezentativac krenuo za Minhen, a u avionu na njegovom sjedištu dočekala ga je poruka napisana na omotu od šećera.

Juče je u centru pažnje bio žrijeb koji je održan u Nionu pred novo izdanje Lige nacija, a reprezentacija Bosne i Hercegovine baš i nije imala sreće.

Nakon veoma dobrog nastupa u prošlom izdanju ovog takmičenja bh. selekcija će igrati u Ligi A, a bilo je jasno odmah da tim BiH čekaju dueli protiv fudbalskih velesila koje se nalaze u najjačem rangu Lige nacija.

Tako je voljom žrijeba odlučeno da će Bosna i Hercegovina u Ligi A ovog takmičenja igrati protiv Nizozemske, Njemačke i Mađarske.

Kao dio delekacije Nogometnog saveza BiH na sinoćnjem žrijebu u Nionu bio je i Zvjezdan Misimović koji se odmah po završetku istog javio za SportSport.ba kako bi prokomentarisao protivnike koje je BiH dobila.

“Možemo biti zadovoljni. Iako bismo realno u svakoj grupi bili autsajderi mislim da je moglo i gore. Biće zanimljivo, ali sada gledamo samo na Ukrajinu”, rekao je Misimović za ovaj portal nakon što je žrijeb završen.

Nekadašnji bh. reprezentativac je nakon obaveza koje je imao u Nionu jutros krenuo put Minhena gdje inače živi, a u avionu ga je dočekala zanimljiva poruka.

Nakon što je prošao kontrolu i ušao u avion Misimović je imao šta vidjeti kada je došao do svog sjedišta jer je primijetio poruku napisanu na omotu od šećera koja je bila posvećena upravo njemu.

“Želimo vam toplu dobrodošlicu gospodine Misimović”, poručili su iz aviokompanije kojom je bivši as Wolfsburga i Bayerna odlučio da se vrati u Minhen.

Misimović je taj detalj odlučio da objavi na Instagramu jer nije baš čest slučaj da takve poruke dobijete u avionu bez obzira da li ste poznati ili ne.

Jasno je da u Njemačkoj pamte kakav trag je Misimović ostavio u Bundesligi, a ponajviše u dresu Wolfsburga s kojim je 2009. godine bio prvak te zemlje u sezoni za pamćenje.

Misimović je ponikao u dresu Bayerna, a igrao je još za Bochum, Nurnberg, Wolfsburg, Galatasaray, Dinamo Moskva, GZ Rehne i BJ Rehne u kojem je završio svoju igračku karijeru početkom 2017. godine.

U dresu bh. reprezentacije ovaj 41-godišnjak odigrao je 84 utakmice i postigao je 25 golova. Trenutno obavlja jednu od funkcija u NSBiH.

Oznake: Avion, Poruka