Milunović poziva navijače na utakmicu: Imamo kvalitet i zaslužujemo da prezimimo u Evropi

25.10.2022. | 12:18

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović izjavio je da je ekipa napravila veliku stvar sa tri pobjeda na gostovanjima u posljednjih sedam dana i pozvao navijače da podrže tim u četvrtak uveče (21.00) protiv Trabzona u Ligi Evrope.

“Tradicionalno je teško igrati u Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu, ali smo pokazali sposobnost da zbijemo redove kad je potrebno i upišemo trijumfe u veoma važnom ciklusu za nas. Zapravo, ovo je možda i najvažniji ciklus u aktuelnoj sezoni i veoma sam ponosan što za sada sve funkcioniše dobro”, izjavio je iskusni defanzivac za klupski sajt.

On je posebno naglasio značaj podrške sa tribina na sva tri gostovanja, pogotovo na derbijima u Novom Sadu i Nišu.

“Veliki broj zvezdaša je došao, a pjesma sa tribina nas je vodila do pobjede. Zaista se mnogo bolje osjećamo kada igramo pred velikim brojem naših navijača i nadam se da će tako biti i u četvrtak. Upravo to je sada najvažnije, da se uz podršku sa tribina, pokažemo u najboljem mogućem svjetlu i izborimo proljeće u Evropi. Smatram da imamo kvalitet i da zaslužujemo da prezimimo, a navijače još jednom, pozivam da dođu u što većem broju”, poručio je Milunović.