Milojević priziva sreću: Poštujemo Monako, ovdje su padali i veći klubovi

07.09.2022. | 12:51

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je danas da “crveno-bele” očekuje kvalitetna utakmica protiv Monaka u prvom kolu grupe H Lige Evropa.

“Moćni su i dominantni fizički, a to su pokazali i protiv Pari Sen Žermena. Međutim, oni nisu vanzemaljci. Monako imaju problema protiv ekipa gde su dominantni. Uz disciplinu i našu igru možemo da napravimo rezultat. Poštujemo Monako, ali ne pobeđuje uvek bolji na papiru. Ovde su padali veći klubovi od Monaka, ali nam je potreban potpuni fokus”, rekao je Milojević na konferenciji za novinare, prenosi YouTube kanal Crvene zvezde.

Šampion Srbije je posljednja dva meča u Superligi Srbije protiv Partizana i TSC-a odigrao 1:1.

“Nisam zadovoljan kada ne dobijemo utakmice, ali igra nije bila slaba. Imali smo 27 udaraca protiv TSC-a. Ne opravdavam sebe, ali otkad je 1:1 sa Partizanom neuspeh? Naš najvevji rival se opredeli za defanzivnu orijentaciju na svom terenu. Pobede nas guraju dalje, svesni smo toga, ali ne treba da nam bude presing. Razmiddljamo samo o Monaku, arhivirali smo TSC”, dodao je trener Crvene zvezde.

Utakmica će biti odigrana sutra od 21 čas na stadionu Crvene zvezde. U isto vrijeme u Budimpešti će igrati Ferencvaroš i Trabzon.