Milojević pred Čukarički: Imamo određenih problema, ali mislim da će sve biti u redu

09.11.2022. | 18:41

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18.45 časova igraju zaostali meč 7. kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog!

Tom prilikom, svoja očekivanja pred duel na Banovom brdu iznio je trener srpskog šampiona Miloš Milojević koji je istakao da zdravstvena situacija baš i nije najbolja, te da ima jednu dilemu kada je u pitanju pozicija defanzivnog veznog.

– Imamo nekoliko igrača koji su imali problem sa stomačnim virusom, ali je situacija sve bolja. Imamo dan i po do početka utakmice i mislim da će sve da bude u redu sa igračima koji su imali problem. Kada su u pitanju Mijailović i Sanogo, uvek gledamo ko je trenutno u boljoj formi, jer su i Mijailović i Sanogo kvalitetni igrači. Znamo šta Sanogo može kad je spreman i prvo je bilo pitanje da li će uopšte igrati do kraja sezone, ali evo, već trenira sa nama. Možda nije za 90 minuta u ovom momentu, ali je igrač koji nam mnogo znači – rekao je Milojević i osvrnuo se na rivala:

– Čukarički je u malom padu rezultata, ali ima dobar trend igre, kvalitetna su ekipa sa sjajnim igračim kadrom i posebnim talentom u ofanzivi. Imali su nesreću da ne ostvare povoljan rezultat na nekoliko utakmica, ali u pripremi meča im ukazujemo maksimalno poštovanje i spremamo se za susret, ne gledajući njihovu trenutnu formu.