Miljanović zadovoljan poslije trijumfa: Ostvarili smo cilj

02.03.2022. | 19:52

Poslije pobjede na stadionu Tušanj, fudbaleri Borca došli su blizu plasmana u polufinale Kupa BiH.

Junak trijumfa bio je Toni Jović koji je postigao jedini pogodak na meču. Ofanzivni fudbaler potvrdio je da su uslovi na terenu bili izuzetno teški, ali to je nešto što se očekivalo. Ipak, priznaje, i sam je bio iznenađen travnjakom na stadionu u Tuzli.

– Spremali smo se za ovaj teren, znali smo da će biti teško, ali me je iznenadilo koliko je u stvari bilo teško. Eto, bio sam taj koji je postigao gol. Ostvarili smo važnu pobjedu, imamo dobar rezultat i nadam se da ćemo proći dalje – rekao je Toni Jović.

Dva od dva je učinak Banjalučana u nastavku sezone. Zadovoljno trlja ruke trener Nemanja Miljanović čija je ekipa dobila potpuno nove obrise u igri.

– Težak protivnik, težak teren. Dvije utakmice, ova se igrala na rezultat, mislim da smo svoj cilj ostvarili, a to je da ne izgubimo i ostvarimo povoljan rezultat pred revanš u Banjaluci. Tražili smo šanse da pobijedimo u čemu smo na kraju i uspjeli tako da imamo dobre šanse za revanš. Mislim da je i dalje sve otvoreno jer igramo protiv jedne od najboljih, ako ne i najbolje ekipe u Premijer ligi BiH. Međutim, moramo da budemo zadovoljni učinjenim. Što se tiče same igre, nije bila toliko bitna. Mislim da je Tuzla siti imala inicijativu i malo veći posjed lopte, ali na kraju kad se sve sabere, mislim da smo imali dovoljno šansi da damo još par golova – rekao je Miljanović.