Miljanović pred utakmicu sa Slobodom: Cilj osvajanje tri boda za kraj jesenjeg dijela sezone

03.12.2021. | 13:37

Predstojećeg vikenda na programu je posljednje, 19. kolo, jesenjeg dijela sezone u Premijer ligi BiH, a fudbaleri Borca na svom terenu dočekuju tuzlansku Slobodu.

„Crveno-plavi“ trenutno drže četvrtu poziciju na tabeli, a u slučaju povoljnog raspleta događaja, mogu i do trećeg mjesta. Šef struke banjalučkog tima, Nemanja Miljanović napominje da je cilj njegove ekipe da sa pozitivnim rezultatom ode na zimsku pauzu.

„Sloboda je ekipa koja je od početka sezone u samom vrhu tabele. Veoma su kompaktan tim, kako defanzivno tako i ofanzivno. Očekuje nas teška utakmica protiv nezgodnog protivnika. Njihovi rezultati govore da imaju veliki kvalitet, znaju da igraju na bodove. Međutim, igramo kući i za nas bi zadovoljavajući rezultat bio osvajanje tri boda. Prihvatamo ulogu blagog favorita, ali to treba dokazati na terenu“, rekao je Miljanović.

Trener aktuelnog šampiona neće moći da računa na povrijeđene Jovanovića, Vukmanovića i Molsa. Utakmica između fudbalera Borca i Slobode počinje sutra u 15 časova na Gradskom stadionu.