Miljanović pred meč u Prijedoru: Ne odgovara nam ništa drugo osim pobjede

21.08.2021. | 17:49

Borac u prethodne četiri utakmice u Premijer ligi BiH nije ostvario trijumf, tako da mu se pobjeda sutra protiv Rudar Prijedora nameće se kao imperative.

Meč u Prijedoru biće ujedno i debi trenera Nemanje Miljanovića na klupi crveno-plavih. Smatra da je sada dobar momenat za izlazak iz krize, a prema viđenom na treninzima ima čemu da se nada. Rudar kaže poštuje, ali dodaje da je Borac ipak kvalitetniji tim.

“Respektujemo Rudar koji je u dosadašnjih pet utakmica igrao u egalu, iako su izgubili od Željezničara i Sarajeva. Bili su u utakmicama, mogli su da uzmu bodove. Protiv nas igraju na domaćem terenu i sigurno da i oni imaju svoje zamisli, procjene. Međutim, moramo da znamo da se najviše radi o nama, o Borcu, da smo favoriti na papiru, da smo kvalitetnija ekipa i to moramo da dokažemo na terenu. Ne odgovara nam ništa drugo osim pobjede”, izjavio je Miljanović.

Miljanović sutra neće moći da računa na Dinu Ćorića i Marka Kujundžića zbog povreda, dok Đorđe Milojević odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona. Ipak, ko god istrči na teren daće svoj maksimum za ostavrenje zajedničkog cilja, poručuje Aleksandar Vojnović.

“U pitanju je krajiški derbi i takvi mečevi uvijek nose neizvjesnost i naboj. Nama odgovara samo pobjeda i sigurno je da će, ko god istrči na teren, dati maksimum da zabilježimo taj prvi trijumf u sezoni, kako bismo se što prije uključili u borbu za vrh gdje nam je i mjesto”, izajvio je Vojnović.

Utakmica u Prijedoru između Rudara i Borca, igra se sutra u 17 časova.