Miljanović pred krajiški derbi: Želimo tri boda u Prijedoru

01.04.2022. | 11:18

Fudbaleri Borca sutra će biti gosti Rudar Prijedora u 24. kolu M:tel Premijer lige BiH.

Nemanja Miljanović, trener Borca, kaže da u njehgovom timu nema problema sa povredama igrača, te da će se iz Prijedora vratiti sa tri osvojena boda.

“Za nas je ovo veoma bitna utakmica s obzirom da nas nakon gostovanja u Prijedoru čekaju dva veoma teška meča, protiv Zrinjskog kući i Tuzle siti u gostima. Mi se borimo za Evropu, a Prijedorčani za opstanak. Znamo da naš rival ima kompaktnu ekipu i dobri su prema naprijed. Remizirali su sa Radnikom u Bijeljini, a zatim tijesno poraženi od Tuzle siti na Tušnju u posljednja dva meča. Sve utakmice do kraja su nam finala, cilj je osvajanje tri boda kako bi napravili korak ka plasmanu na međunarodnu scenu. Nadam se da će biti dobar ambijent, mnogo publike, te da ćemo odigrati utakmicu onako kako treba i kako želimo”, rekao je Miljanović.

Obren Cvijanović, krilni fudbaler Borca ističe da neće biti lako ostvariti trijumf u krajiškom derbiju.

“Rudar je u opasnoj zoni, ali to nije stvarni prikaz njihovog kvaliteta, imaju nekoliko pojedinaca koji mogu da nas ugroze. Imali smo dovoljno vremena da se spremimo za ovo teško gostovanje, vjerujem da su svi igrači svjesni važnosti meča i spremni da daju sve od sebe kako bi slavili poslije 90 minita borbe i stigli do trijumfa kojim eventualno možemo da pobjegnemo najbližim pratiocima, a približimo se drugoplasiranoj ekipi Tuzla siti”, naveo je Cvijanović.

Utakmica počinje u 15 časova.