Milivojević završio sa dresom “orlova”: Uspjeli ste da me otjerate iz reprezentacije

Srpski fudbaler Luka Milivojević govorio je o razlozima povlačenja iz reprezentacije Srbije.

On je za “Večernje novosti” rekao da su glavni krivci što on više ne nastupa za nacionalni tim ljudi iz Saveza.

“Ljudima u Savezu na čelu sa predsjednikom želim da kažem da su uspjeli u tome (na čemu su radili još prije Svjetskog prvenstva) da me otjeraju iѕ reprezentacije. Sebi zamjeram što se odavno nisam povukao, iako sam vidio mnoge stvari koje su radili (mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svjetsko prvenstvo, smejnjivanje selektora, smjenjivanje kapitena, podmetanje iѕjava određenim igračima i pomoćnim trenerima)”, rekao je Milivojević za “Novosti” i dodao:

“Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti, i njima i predsjedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i vjerovao da će biti bolje. Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije puno sreće i uspjeha u budućnosti.”

Luka je poželio sreću novom selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju.

“Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoizabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspjeh u daljem radu, što mi je vjerovatno nesvjesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije sa svojih 29 godina”, istakao je on.

Ostavite komentar: