Milionska cifra na stolu: Ide li mladi fudbaler iz Zvezde?

03.01.2024. | 13:40

Fudbaler Jovan Mijatović bi ove zime mogao da napusti stadion Rajko Mitić. Crvena zvezda je dobila ponudu koja se ne odbija.

Prvo je u julu bio dovoljan turnir u Rusiji da skrene pažnju skauta, a zatim je imao odličan učinak u drugom dijelu sezone. Davao je golove, donosio pobjede Crvenoj zvezdi, nastupao u Ligi šampiona.

Pokazani potencijal se dopao klubovima. Kako saznaje MaxBet Sport u Crvenu zvezdu je stigla ponuda koja se ne odbija. Ostao je još korak do prodaje Jovana Mijatovića. Prvi favorit je Zenit, koji je spreman da plati obeštećenje od pet miliona evra plus dobri bonusi i procenat od dalje prodaje, što je znato više od onoga što je ponudio Fejenord! Ruski gigant ima pravo preče kupovine, što je ljetos iskoristio i uzeo Strahinju Erakovića prije Spartaka iz Moskve.

Prema informacijama iz Rusije, mladi napadač, ako bude sve završeno prema očekivanju, trebalo bi poslije Božića bi da ode na ljekarske preglede i potpis višegodišnjeg ugovora. Jedna od opcija je da do kraja sezone ostane u redovima šampina Srbije.

U prvom dijelu sezone Jovan Mijatović je u svim takmičenjima odigrao 26 utakmica, postigao 11 golova i imao dvije asistencije za 1.214 minuta na terenu, piše pomenuti portal.