Mikić: Niko nema ovakav karakter, skidam kapu igračima!

02.06.2019. | 11:22

Rukometaši Borca trijumfovali su sinoć nad Izviđačem rezultatom 25:23 u prvoj utakmici finalne serije plej-ofa za šampiona BiH i drugi meč, koji se igra 8. juna u Ljubuškom, dočekuju uz psihološku prednost u odnosu na rivala.

Šef stručnog štaba crveno-plavih Mirko Mikić ponosan je na svoje izabranike, što je istakao i u izjavi predstavnicima medija.

– Svjestan sam da, kada je rukomet u pitanju, ovdje ima milion i jedna mana. Međutim, moram da kažem da niko nema ovakav karakter. Ovo je osma ili deveta utakmica u kojoj uspijevamo da se vratimo, kada je najpotrebnije, ova ekipa zna da se vrati u meč. Uvijek “iskoči” neko novi, Mijatović je odigrao odličnu utakmicu uz Ljubišića i raduje me ta širina. Posebno mi je drago zbog njih jer znam koliko su se namučili ove sezone i koliko smo mečeva odigrali. Skidam kapu svim igračima. Ništa, naravno, još nije gotovo. Oni očekuju dvije pobjede u Ljubuškom, mi se nadamo brejku. Teško je Izviđač savladati u Banjaluci, a pogotovo na njihovom terenu. Finalna serija je iscrpljujuća, imamo sedam dana da se odmorimo jer nije mala stvar odigrati 52 utakmice u sezoni – rekao je Mikić.

 

Izvor:(borac-sport.com)