Mijailović upozorio da FK Partizan prijeti katastrofa: Duguje milione, ne plaća ništa

18.03.2023. | 16:57

Predsjednik Sportskog društva Partizan Ostoja Mijailović, istovremeno i prvi čovjek košarkaške sekcije crno-bijelih, poručio je da fudbalskom klubu prijeti katastrofa i da je veoma važno da završe drugi na kraju sezone!

Mijailović je bio gost klupske televizije i tom prillikom je otkrio sve probleme koje FK Partizan ima.

“Mi imamo neke konsultacije u vezi sa klubom, vidićemo šta će se dogoditi. Uprava fudbalskog kluba ne plaća ništa, ni reprograme koje je ostala dužna Sportskom društvu, niti struju, vodu, kanalizaciju, apsolutno ne plaća nikakav trošak na stadionu. Da taj klub ne voli niko od nas, mi bismo sad iselili te ljude odatle. FK je dužan milione evra Sportskom društvu, imovinu su zapustili do te mjere da zaista to strašno izgleda. Mora hitno da se pronađe neko rješenje inače će fudbalski klub Partizan, ako se ovako nastavi, doživjeti katastrofu i neće moći da se oporavi dosta godina”, rekao je Mijailović.

Takođe, apostrofirao je zašto je to drugo mjesto važno.

“Ono što me brine u ovom trenutku je druga pozicija na tabeli, jer ako FK ne bude drugi na kraju sezone neće ići u kvalifikacije za Ligu šampiona, koje donose veliku finansijsku injekicju klubu. Ovo je istorijska šansa koju FK ne smije da propusti”, dodao je on.