Mijailović se oglasio pred finale sa Zvezdom: Na svaku uvredu, odgovorićemo osmijehom

27.05.2022. | 15:26

Prvi čovjek crno-bijelih oglasio se pred početak finalne serije Crvene zvezde i Partizana.

Finalna serija ABA lige između Crvene zvezde i Partizana počinje večeras od 20 časova u hali “Aleksandar Nikolić”. Najbolji tim regularnog dijela sezone, Crvena zvezda, biće domaćin u prve dvije utakmice serije, a na tribinama, kao što je to inače dogovor “vječitih”, neće biti gostujućih navijača.

Ipak, očekuje se “vrela” atmosfera zbog čega se prvo oglasio predsjednik crveno-bijelih Nebojša Čović, a potom je poslednju poruku pred finale uputio i prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović.

“Danas počinje finale na koje čekamo već 9 sezona!”, počeo je Mijailović obraćanje na Tviteru.

“Čeka nas iskusan, evroligaški tim i moramo mu se suprotstaviti ponosno i uzdignute glave! Momci, samo hrabro i odlučno, pa neka pobijedi bolji! A na svaku uvredu, odgovorićemo osmijehom! Mi smo Partizan – neka drugi misle o nama”, dodao je prvi čovjek košarkaškog kluba Partizan.

Podsjetimo, finalna serija igra se na tri dobijene utakmice po principu 2-2-1. Zvezda će dakle biti domaćin u petak (27. maj, 20.00) i nedjelju (29. maj, 20.00), a potom će Partizan preuzeti domaći teren u narednu srijedu (1. jun, 20.30) i eventualno petak (3. jun, 18.30), ukoliko za tom utakmicom bude bilo potrebe, piše Mondo.

Ako nakon četiri utakmice rezultat bude izjednačen, eventualna “majstorica” igraće se 6. juna uz domaćinstvo Crvene zvezde.