Meleg predstavljen u Borcu: Želim da se “vratim u život”, da igram fudbal na najvišem nivou

20.10.2020. | 14:24

Posljednje pojačanje banjalučkog Borca Dejan Meleg nada se da će već u nedjelju biti u kombinaciji za meč protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja.

On je odradio nekoliko treninga sa ekipom, tako da se upoznao sa kvalitetom i zahtjevima stručnog štaba. Ističe da je prije dolaska znao nekoliko fudbalera i da polako upoznaje ostatak ekipe.

“Ranije sam znao Stojana Vranješa i Gorana Zakarića, a sad sam se upoznao i sa ostalim saigračima. Sigurno je da ekipa ima kvalitet i da svi želimo da ostvarimo isti cilj, a to je da Borac izađe u Evropu. Došao sam spreman i radim kvalitetno sa ostatkom ekipe, ali sigurno da će mi trebati vremena da se priviknem. Međutim tu sam i radiću najbolje što mogu kako bih se što prije nametnuo treneru Vladi Jagodiću za naredna iskušenja“, istakao je Meleg.

Novi fudbaler je naveo da ga ne pogađaju medijski natpisi u Srbiji da je za njega ovo veliki korak nazad u karijeri.

“Time se ne opterećujem zaista. Ne čitam medije i za mene je samo bitno ono što sam vidio u klubu. Borac je klub sa bogatom istorijom i vidio sam da na mene ozbiljno računaju. Trener mi je predstavio kako me vidio u timu i to mi se svidjelo. Želim da se ‘vratim u život’, da igram fudbal na najvišem nivou i samo sam na to skoncentrisan. Klub i trener su me željeli i to je ono što mi je najbitnije, a ja ću se truditi da im odgovorim dobrim radom i partijama. Takođe bih rekao da mi nismo dugo pregovarali. Nakon 4 ili 5 dana smo postigli dogovor”, istakao je Meleg.

On će ove sedmice raditi sa kondicionim trenerom i ako sve bude u redu sa papirologijom biće na raspolaganju treneru Jagodiću već za duel protiv Mladosti u nedjelju.