Medvedev pomalo šaljivo: Želim da Đoković i Siner igraju sedam sati i 30 minuta

24.01.2024. | 17:25

Ruski teniser Danil Medvedev izjavio je da bi želio da Novak Đoković i Janik Siner igraju sedam sati i 30 minuta u polufinalu Australijan opena.

Medvedev se plasirao u polufinale pošto je pobijedio Poljaka Huberta Hurkača 7:6 (7:4), 2:6, 6:3, 5:7, 6:4. On će u polufinalu igrati sa Aleksanderom Zverevom.

Medvedev je istakao je da nema favorita u duelu između Đokovića i Sinera, ali da se nada plasmanu u finale i da će mu pobjednik biti veliki izazov.

“Janik sada igra veoma dobro, pa ako sam 100 odsto iskren, ako me pitate sa kim bih želio da igram u finalu… Novakom, koji nikada nije izgubio ovdje, šta god, ide na neku ludu statistiku, ili Janikom, koji ne gubi set čak ni kada gubi 5:1 u taj-brejku. Stvarno ne znam”, naveo je Medvedev.

Ruski teniser je pomalo šaljivo govorio o predstojećem polufinalu i naveo da očekuje da će Đoković i Siner odigrati odličan meč.

“Želim da igraju sedam sati i 30 minuta, taj-brejk 30:28 u petom, pa da onda vidimo da li će biti umorni u nedjelju. Pripremiću svoj meč, ali ako budem imao vremena da gledam Đokovića i Sinera, uživaću. Imali su sjajan rivalitet na kraju sezone u Dejvis kupu, tako da ću zaista, uživati”, istakao je ruski teniser.

Polufinala Australijan opena su na programu u petak.