Medvedev i Hačanov izborili plasman: Idu u treće kolo mastersa u Majamiju

26.03.2023. | 11:28

​Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u treće kolo mastersa u Majamiju, pošto je noćas pobijedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu 6:1, 6:2.

Meč je trajao samo 62 minuta, a ruski teniser je svom rivalu prepustio samo tri gema. Medvedev je prvi teniser koji je ove sezone ostvario 25 pobjeda na turnirima. On je zabilježio i tri poraza ove godine.

Medvedev će u trećem kolu mastersa u Majamiju igrati protiv Slovaka Aleksa Molčana, koji je savladao Japanca Jošišita Nišioku 7:6 (7:5), 1:6, 6:2.

Plasman u treće kolo izborili su i Čeh Jirži Lehečka, Kanađanin Feliks Ože-Alijasim, Poljak Hubert Hurkač, Amerikanac Frensis Tijafo, Francuzi Gregor Barer, Adrijan Manarino, Kventin Halis, Amerikanac Kristofer Eubanks, Čileanac Kristijan Garin, Argentinac Francisko Čerundolo, Rus Karen Hačanov i Italijan Lorenco Sonego.

Plasman u osminu finala WTA turnira u Majamiju izborila je Kazahstanka Elena Ribakina, koja je noćas savladala Paulu Badozu iz Španije 3:6, 7:5, 6:3. Ona će u osmini finala igrati protiv Belgijanke Elis Mertens, koja je nadigrala Hrvaticu Petru Martić 6:4, 6:3.