Mbape dobija 50.000.000 evra! Ronaldo: Mi smo igrali u pogrešno vrijeme

01.02.2022. | 20:53

Sjetio se Brazilac, desetak godina nakon kraja karijere, da bi danas i on uzimao desetine miliona evra…

Izgleda da je Kilijan Mbape dogovorio ljetni transfer u Real Madrid, a to je vjerovatno i najveći prelazak jednog fudbalera koji nas čeka na krjau tekuće sezone. Odluku francuskog fudbalera komentarisale su i neke fudbalske legende.

Dok su snimali razgovor za jutjub kanal Kristijana Vijerija, nekadašnji italijanski napadač i bivši brazilski fudbaler Ronaldo stigli su i da se našale o cifri koju će zaraditi Francuz.

Zapravo, Brazilac je izazvao smijeh kada je zaključio da su njih dvojica bili među najboljim napadačima na svijetu u pogrešno vrijeme!

“On je veoma snažan, ima brzinu i mirnoću pred golom koji ga kvalifikuju da bude najbolji na svijetu. Pročitao sam negdje da će preći u Real Madrid i zarađivati 50 miliona evra po sezoni. Mi smo igrali u pogrešno vrijeme”, rekao je Ronaldo u razgovoru sa Kristijanom Vijerijem.

Brazilski fudbaler je igrao od 1993. do 2011. godine, dok je Kristijan Vijeri nastupao od 1991. do 2009. godine. Njih dvojica su tri sezone bili saigrači u Interu, a kasnije su često isticali kako im je žao što nisu duže igrali zajedno, prenosi Mondo.

Oznake: Mbape, Ronaldo