Marko Jovanović potpisuje za FK Borac

29.06.2019. | 10:49

Nova transfer bomba u Platnovoj ulici! Kako “Nezavisne novine” saznaju ugovor sa FK Borac će potpisati štoper Marko Jovanović.

Nakon dolaska nekadašnjeg reprezentativca Srbije Marka Mirića, banjalučani dovode još jedno top pojačanje. Riječ je o igraču koji je igrao grupne faze Lige šampiona i lige Evrope sa Partizanom, a Ligu Evrope je igrao i sa Vislom iz Krakova.

Ima 31 godinu i prošlu sezonu je proveo u Voždovcu. U karijeri je po četiri puta bio prvak Srbije i osvajač kupa sa Partizanom, a trofej Kupa je osvojio i u Izraelu sa Bnei Jehudom.

“Da tačno je, sutra treba da okončamo taj posao. Idemo po cilju koji smo zacrtali. Želimo da dovedemo jos dva top igrača, ali ne po svaku cijenu jer ne želimo da žurimo. Radićemo kao i do sada strpljivo”, rekao je Vico Zeljković, predsjednik Borca.

Kako saznaju Nezavisne novine, Jovanović bi trebalo da potpise ugovor na godinu dana, a prije njega i Mirića u klub su stigli Ivan Crnov (Triglav), Mladen Lučić (Radnik), Dejan Bosančić (Željezničar sport tim), Bojan Marković (Željezničar sport tim) i Đudoni Gbakle (Zagreb).