Marjanović iskren: Meni je rekord 31 poen, Jokić može da ubaci 40 kad god poželi

11.05.2021. | 18:58

Boban Marjanović je govorio za Athletic o mnogim interesantnim detaljima iz svoje karijere.

Marjanović je igrao za Detroit, Los Anđeles Kliperse, San Antonio, Filadelfiju i sada za Dalasa i svuda je bio među omiljnima u svlačionici.

“Sjećam se da je bilo prvo poluvrijeme, ali nisam siguran da li je prva ili druga četvrtina. Kako sam šutnuo tako je ušla, Džimi Batler mi je dao asistenciju, a svaki šut je dobar kada lopta uđe”, rekao je kroz smijeh Marjanović.

Jedan od poteza koji se i dalje pamti je kada je Boban poslije sudijskog zvižduka pokušao da izbije loptu protivniku.

“Sjećam se, svi o tome pričaju i dan danas. Bilo je to u Los Anđelesu kada sam igrao za Kliperse i to protiv Entonija Dejvisa. Nikada mi nije prigovorio, bilo je smiješno, a i rekao mi je da mi ne zamjera, čak je okačio sliku na Instagram”, kaže Marjanović.

Rekord karijere je ubacio Denver Nagetsima, ni manje ni više nego Jokiću.

“Da, 31 poen i 17 skokova, ali rekord karijere u skokovima je protiv Finiksa u bablu kada sam uhvatio 20. Nisam ni znao koliko imam dok nisam vidio statistiku nakon utakmice”, istakao je Boban.

Upitan je da li o tome priča sa Jokićem.

“Ne, pričamo o mnogim drugim stvarima i uglavnom se šalimo. Te noći kada sam postavio rekord nismo pričali, za mene je to rekord karijere, a za njega običan dan. On može da ubaci 40 kad god poželi”, kaže Marjanović.