Marinko Umičević ponovo na čelu Rukometnog saveza RS

02.03.2019. | 11:06

Marinko Umićević je novom odlukom Osnovnog suda u Banjaluci ponovo postao ovlašteno lice za predstavljanje i zastupanje Rukometnog saveza Republike Srpske.

Umićević je upravo zbog sporosti u rješavanju ovog problema, podnio ostavku koju Upravni odbor nije usvojio, a sada je nakon usvojene žalbe ponovo postao prvi čovek rukometnog saveza RS.

– Juče smo dobili rješenje Osnovnog suda u Banjaluci u kojem je lice ovlašteno za predstavljanje i zastupanje Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umićević, tako da savez ponovo ima svog predsjednika i može nastaviti kvalitetno da radi. Rezultati ovog rada biće vidljivi veoma brzo. Uspjeli smo da se izborimo sa ljudima koji su živeli od rukometa, a veoem brzo će se vidjeti da ćemo mi raditi za rukomet – rekao je član Upravnog odbora Rukometnog saveza Republike Srpske i direktor Rukometnog kluba Borac Vladimir Branković.

Upravni odbor sastaće se u narednih deset dana nakon čega će biti poznati prvi planovi. Oštećeni savez i na ovu odluku ima pravo žalbe.

Izvor:(SrpskaInfo)