Marić: Krupi potrebna 3 do 4 pojačanja

05.07.2020. | 10:41

Fudbaleri Krupe su nakon četiri mjeseca odigrali kontrolni meč. Zrinjski je slavio u Tomislavgradu 1:0, ali trener šampionske ekipe lige Republike Srpske Zoran Marić ističe da je zadovoljan prikazanim kad se pogleda pauza.

-Od našeg posljednjeg meča proašo je neobično dugačak period, tako da sam zadovoljan našom partijom uprkos porazu a takođe i uslovima, igralištem i rivalom. Velikim dijelom utakmice sam zadovoljan, neke igrače sam imao na probi, a takođe smo dali šansu nekim mlađim – istakao je Marić.

Zrinjski je na ovom meču igrao bez pet igrača, dok je i Krupa u procesu stvaranja tima.
-Mi i dalje tražimo kvalitetna pojačanja. Potreban nam je igrač u svakoj liniji, kako bi mogli kvalitetno da se suprostavimo rivalima u Premijer ligi. U odbrani su nam potrebna možda i dva pojačanja. Jednostavno moramo računati na povrede, kartone kad krene liga. Ono što je jasno da nam je neophodan kvalitetan napadač jer je otišao najbolji strijelac Jovo Lukić.

Mi smo kroz ligu Republike Srpske igrali otvoreno i napadački, jer su nam se rivali zatvarali i tražili šansu da daju gol kroz kontranapad. To je igra kojoj težimo i koju ćemo nastojati da gajimo tokom prvenstva- dodao je Marić.

Krupa će drugi dio priprema obaviti na Zlatiboru gdje su dogovorili četiri meča.

 

Izvor:(SrpskaInfo)