Maradonina kćerka objavila fotografiju koja slama srca i porukom rasplakala mnoge

Argentinska legenda Dijego Maradona preminuo je u srijedu od srčanog udara, a njegova kćerka Dalma je na društvenim mrežama objavila jako emotivnu fotografiju i poruku, istakavši da se više ne boji smrti.

Dalma (33) na Instagramu je objavila fotografiju iz djetinjstva sa ocem na kojoj mu daje cvijet tratinčice, poručivši da se raduje ponovnom susretu s njim.

“Uvijek sam se plašila svoje smrti, ali sada ne, jer znam da će to biti trenutak kada ću te ponovo vidjeti i zagrliti. Već mi nedostaješ tata.Izdržaću ovdje, bez onog dijela srca koji si ponio sa sobom! Cijeli život ću te voljeti i braniti jer ti zahvaljujem na zajedničkom životu. Uništena sam, ali napredovaću. Sačekaj me tamo. Idemo da se opet vidimo, dok ja vježbam, pa kad te vidim, ponovo ćemo pjevati, zajedno vičući… Pa… Ti zapravo pjevaš lijepo, a ja vrištim. Volim te tata!

Cijli život ću te voljeti i braniti. A kad unuka poželi da te pozove video pozivom, umrijeću, ali budi uvjeren da ću joj tačno reći ko si bio, ko jesi i ko ćeš zauvijek biti. Možda te već voli. Jer ste to imali… Nije trebalo mnogo… Sastavljam se iz komadića i ne mogu da zamislim kakav će mi biti život bez tebe… Ne mogu… Ali, evo me sa najboljim mužem na svijetu i kćerkom koja će me prisiliti da idem naprijed. Život je kratak, pa se vidimo uskoro.

Donosim ti tratinčice, da ukrasiš svoje štucne i molim te, pogledaj me ponovo s onom ljubavlju koju vidimo na fotografiji. Volim te beskrajno!”, napisala je Dalma Maradona na Instagramu, prenosi Klix.ba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dalma Maradona (@dalmaradona)

Podsjetimo, Diego Maradona umro je u srijedu u 61. godini nakon srčanog zastoja, a sahranjen je juče na groblju “Jardin de Bella Vista” u prisustvu rodbine i prijatelja.

 

 Ostavite komentar: