Maneken pretukao instruktorku: Prva MMA borba između žene i muškarca VIDEO

02.11.2021. | 15:11

Nesvakidašnja situacija desila se u Poljskoj gdje je organizovana prva tuča u ringu muškarca i žene u MMA.

Prošlog vikenda, promoter MMA-VIP pokrenuo tuču između muškarca i žene u hotelu u poljskom gradu Čenstohova, kojoj je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti i koja postepeno postaje viralna na društvenim mrežama.

Reakcije koje se dešavaju, generalno gledano, praćene su odbacivanjem ovog događaja koji se vidi na slikama, posebno među samim sljedbenicima MMA.

Kao što smo rekli, tuča se odigrala u Poljskoj, zemlji koja odbacuje primat evropskih zakona, a sukobila se fitnes instruktorka i borkinja po imenu Ula Siekač, sa ambasadorom kozmetičkog brenda Pjotrom Lisovskim, koji se bavi boksom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KoBitki BJJ (@kobitkibjj)

Na snimku se vidi kako njih dvoje razmjenjuju udarce i tuču koja se završava kada Lisovski uspije da sruši Siekača i zada nekoliko udaraca u lice svog rivala.

Tuča nije bila jedina među polovima na ovom događaju, jer se kasnije desila još jedna sa borcima Mihalom Pšibilovićem i Viktorijom Domalskom.

Glavno pitanje na društvenim mrežama bilo je: “Koje se tijelo usuđuje da sankcioniše ove tuče”, a bilo je i onih koji su se pitali “Da li nešto vrijedi novca”, prenosi “Telegraf.rs”.