Mančester Siti stiže u Beograd: Zvezda pustila dodatni kontigent ulaznica

11.12.2023. | 15:15

Crvena zvezda je obavijestila svoje navijača da će za utakmicu sa Mančester Sitijem (srijeda 18.45) u prodaju biti pušten i kontigent ulaznica za sjevernu tribinu stadiona Rajko Mitić.

Karte će svim navijačima biti dostupne u ponedjeljak i utorak, 11. i 12. decembra od 10 do 17 časova na šalterima stadiona Rajko Mitić, dok će prodaja na dan susreta zavisiti od raspoloživosti ulaznica, o čemu će svi zainteresovani biti naknadno obaviješteni. Rezervisan kontingent karata je isključivo namijenjen za sjevernu tribinu, a cijena jedne ulaznice je oo 70 KM.

“Naš klub je uslijed velikog interesovanja svih zvezdaša za utakmicu šestog kola grupne faze najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, koju će izabranici Baraka Bahara odigrati protiv engleskog predstavnika na Marakani, pustio u prodaju još jedan kontingent ulaznica”, stoji u saopštenju crveno-bijelih na zvaničnom portalu.

Utakmicom sa prvakom Evrope crveno-bijeli završavaju učešće u Evropi za ovu sezonu, pošto su porazom u Bernu izgubili svaku šansu da se bore za treće mjesto u grupi G.