Mali od skandala: Nik Kirjos pokazao srednji prst publici VIDEO

27.01.2022. | 14:09

Nik Kirjos ne može bez skandala. Australijanac traži pažnju i želi da bude u centru priče. Zajedno sa Tanasijem Kokinakisom plasirao se u finale dublova na Australijan openu pobijedivši Granoljersa i Sebaljosa sa 7:6, 6:4 i ponovo je Australijanac grčkog porijekla napravio skandal.

Kirjos je ušao u konflikt sa domaćom publikom koja je napravila sjajnu atmosferu i pomogla da australijski par dođe do pobjede u trenutku nervoze razbio je reket i pokazao im je srednji prst!
Njemu je zasmetalo to što su ga, slučajno ili ne, sporadično sa tribina ometali prilikom servisa, što je i dovelo do već opisane reakcije.
“Koliko puta? Koliko puta ovo treba da se desi da bi ti reagovao? Bacim lopticu uvis, a oni ne prestaju, i tako iznova, iznova, iznova, četiri puta već tako”, požalio se Kirjos glavnom sudiji.
Po društvenim mrežama su kritikovali Kirjosa za dvostruke standarde jer je pre samo nekoliko dana, nakon pobjeda sa Kokinakisom, hvalio tu istu publiku i buku kojom dekoncentriše protivnike. Sada, kada se i njemu desila ista stvar, negoduje i bijesni. Na kraju, sve se dobro završilo po nestašnog Kirjosa, sabrao se i konsolidovao poslije nervoze, uzeo pobjedu i plasirao u veliko finale.