Maksimović poručio: Najvažnije je da smo pobijedili

27.02.2021. | 19:59

Trener Borca Marko Maksimović je imao razloga za nervozu tokom duela sa Olimpikom (2:0), jer mnoge stvari nisu išle kako je zamišljeno.

Poslije utakmice je istakao da je zadovoljan osvajanjem tri boda, te dodao da će određene stvari morati da se mijenjaju.

– Utisci se još nisu slegli, najvažnije je da smo pobijedili zbog tri boda. Znali smo da neće biti lako, Olimpik je dosta uradio u prelaznom roku. Rekao sam i momcima u svlačionici, a svi u klubu treba da budemo svjesni da se nešto mora mijenjati, tu prije svega mislim na navike. Enorman je pritisak napravljen jer u pripremama nismo postigli gol, a ponavljam da su bodovi najvažniji. U jednom trenutku sam bio zadovoljan i remijem, utakmica je lako mogla i da ode na drugu stranu. Hvala Bogu protivnik nas nije kaznio i prezadovoljan sam jer nismo primili gol – rekao je strateg crveno-plavih.

Trener sarajevskog tima Slavko Petrović je istakao da se njegova ekipa nije nimalo obrukala.

– Znali smo kako će igrati Borac iznenadilo nas je jedino to što je Čavić počeo umjesto Ziljkića. Do primljenog gola u 87. minutu moji igrači su sve odradili sto odsto kako treba. Poslije tog prvog gola bilo je teško vratiti se, ni vremena nije bilo dovoljno – rekao je između ostalog Petrović, navodi SrpskaInfo.