Majka srpskog asa na skupu podrške otkrila šokantan detalj: Novaku ne daju doručak

09.01.2022. | 15:55

Dijana Đoković, majka najboljeg svjetskog tenisera Novaka, iznijela je jedan šokantan detalj tokom skupa podrške koji porodica organizuje u Beogradu!

Novak je, kao što znate, i dalje zatočen u hotelu i u nedelju oko ponoći trebalo bi da se nađe ispred suda koji će donijeti konačnu odluku hoće li biti deportovan ili ne.
“Dragi prijatelji, pružate nam veliku podršku, šaljemo je Novaku. Sada nam je podrška najbitnija, nema nas mnogo, ali smo mnogo jaki. Novak je odlučio da istjera pravdu, da nije ništa kriv. Uradio je sve po pravilima. Oni su ga zatvorili, ne daju mu čak ni doručak, ima ručak i večeru, za doručak nema ništa”, rekla je Dijana i dodala:
“Pričam vam šta mi je on rekao. I u zatvoru imaju tri obroka dnevno i da izađu napolje. Nema ni prozor normalan, da gleda na park, nego gleda u zid. To nisu humani uslovi. Hvala svima na svijetu, u Melburnu, Čačku, Vrnjačkoj Banji, hvala svima. Idemo dalje, nadam se da ćemo pobijediti.”
Podsjećanja radi, saslušanje počinje u ponoć i trajaće oko dva sata. Zatim slijedi pauza od tri sata, pa od 05:00 kreće izlaganje zastupnika države – dok se konačna odluka očekuje oko 7.30 po srednjeevropskom vremenu, piše Telegraf.rs.