Lukić i Pavlović nakon poraza na startu Mundijala: Daćemo sve od sebe da prođemo grupu

25.11.2022. | 17:54

Fudbaleri Srbije pojavili su se danas na konferenciji za novinare poslije jučerašnjeg poraza od Brazila rezultatom 2:0 na startu Mundijala

Pred novinarima su govorili vezista Saša Lukić i defanzivac Strahinja Pavlović.

“Jednostavno, igrali smo protiv jedne od najboljih reprezentacija na svijetu. Ako je neko mislio da će biti lako protiv Brazila, očigledno se prevario. Moramo biti iskreni i realni. Da je moglo bolje, moglo je, da je trebalo da budemo hrabriji, trebalo je. Sada treba da gledamo naprijed i biće sve u redu. Naredne dvije utakmice su Kamerun i Švajcarska i vjerujem da će sve doći na svoje mjesto”, rekao je Lukić na početku obraćanja.

Imao je Lukić težak zadatak, a to je da igra “flastera” na Nejmaru.

“Bio je to veliki izazov za mene, kad imaš takav zadatak moraš biti koncentrisan. Prvo poluvrijeme, odradili smo dobar posao. Drugo poluvrijeme, to nismo bili mi. Treba da gledamo ono što je ispred nas, da zaboravimo što prije Brazil, nama je sada najvažniji meč protiv Kameruna”, kazao je Lukić.

Pavlović je rekao da su Brazilci bili bolji.

“Ako pobijedimo obje utakmice mi idemo dalje, samo o tome treba da razmišljamo. Sigurno je da selektor nije bio najsrećniji, on je čovjek koji voli da pobjeđuje. Rekao nam je da dignemo glavu gore, svaki bod je bitan. Slijede nam analize, da poboljšamo ono gdje nismo bili dobri. Daćemo sve od sebe da prođemo grupu”, poručio je Pavlović.

Osvrnuo se i na pohvale koje je dobio nakon meča.

“Meni ne znači ništa da me hvale u komentarima, a mi da izgubimo. Kada pobjeđujemo treba da budemo tim, isto tako kada i gubimo. Ovaj poraz nije poremetio bilo šta u ekipi. Od jutros razmišljamo samo o Kamerunu, igramo dobar fudbal, jedna utakmica neće ništa promijeniti. Daćemo sve od sebe da budemo pravi. Nemam dilemu da će tako biti”, istakao je Pavlović.