‘Lešinari’ se vraćaju na Gradski stadion

Na sastanku Uprave FK „Borac“ Banjaluka, na čelu sa predsjednikom Kluba gospodinom Vicom Zeljkovićem, sa predstavnicima navijačke grupe „Lešinari“ postignut je dogovor o povratku najvatrenijih Borčevih pristalica na tribine Gradskog stadiona u Banjaluci.

Na pomenutom sastanku Uprava i navijači su se dogovorili i o tome, da dosadašnji član Skupštine FK „Borac“ Banjaluka, kao predstavnik navijača, Dejan Kostić, ubuduće neće obavljati gore navedenu funkciju i funkciju u FK „Borac“ Banjaluka, nego će predstavnici navijačke grupe „Lešinari“ u narednom periodu imenovati novog predstavnika navijača u klupskoj Skupštini.

Na ovaj način prevaziđene su nesuglasice iz prethodnog perioda, na relaciji Uprava Kluba – „Lešinari“, koje su dovele do „bojkota“ od strane navijača, a sve zbog zajedničkog nam „interesa“, a to su „Borac“ i Banja Luka.

Uprava Kluba ovim putem poziva sve navijače i simpatizere FK „Borac“ , kao i ljubitelje fudbala i sporta uopšte, kako u Banjaluci, tako i u regiji, ali i čitavoj Republici Srpskoj, da podrže FK „Borac“, i svojim prisustvom na utakmicama i energijom doprinesu još jačem i stabilnijem „Borcu“, saopšteno je iz FK Borac.

Ostavite komentar: