Lešinari poslali poruku igračima Borca, posebno za zvijezde koje su stigle

18.07.2022. | 22:18

Fudbaleri Borca razočarali su danas u Modriči protiv Sloge i odigrali samo 2:2 protiv novajlije u Premijer ligi.

Borac se osramotio u Evropi i ispao od tima sa Farskih ostrva, a onda šok i na startu nove premijerligaške sezone. Iako su gosti vodili 2:0 na poluvremenu, na kraju samo 2:2.

Iako stručni štab na čelu sa Nenadom Lalatovićem i igrači imaju punu podršku klupske urpave, navijači im polako okreću leđa.

Lešinari su u Modriči imali jasnu poruku za igrače, naročito one koji su stigli ovog ljeta pod statusom zvijezda.

Ako ste došli u Banjaluku samo radi novca, idite što prije dok vam nismo je*ali i majku i oca! A ukoliko ćete se boriti za Velikana, imaćete podršku Lešinara!!!“, pisalo je na paroli navijača Borca, navodi “SportSport.ba”.

S obzirom da je to bilo i prije konačnog ishoda meča, sada će sigurno bijes biti još veći…

Nenad Lalatović “nestao” nakon utakmice u Modriči

Užasan početak Borca u sezonu, a Lalatović će se suočiti sa novim kritikama, iako mu uprava Borca i dalje pruža podršku, vjerujući da će s vremenom stvari doći na svoje.

No, čini se da je sam Lalatović jako ljut i razočaran nakon novog kiksa, pa nije želio stati pred kamere.

Iako se nakon svakog meča u Premijer ligi uobičajeno daju izjave za TV, Lalatović je odbio komentarisati, čime je iskazao svoju slabost. U Srbiji je uglavnom pravio šou na press konferencijama i pred kamerama, ali čini se da mu sada baš i nije do toga…

Za razlilku od Lalatovića, Zoran Ćurguz je ispoštovao protokol i stao pred kamere kako bi dao izjavu.

“Čestitao bih mojim igračima na igri u drugom poluvremenu i historijsom bodu. Prvo poluvrijeme nismo bili dobri, pritisak je bio preveliki. Koliko god smo raidli na tome, nismo igračima uspjeli dočarati šta će biti na terenu. Dogovorili smo se na poluvremenu da odigramo agresivnije i čvršće. Borac je dominirao u prvom dijelu, ali smo mi kasnije dali dva fina gola i možemo biti zadovoljni s onim što smo pokazali na premijeri”, rekao je Ćurguz, koji je potom komentarisao duel koji slijedi protiv Leotara.

“Sigurno da je to utakmcia u kojoj moramo da pokušamo ostvariti pobjedu. Leotar je ekipa koja je u rangu s nama, a mi ćemo biti jači za nekoliko igrača. Nadam se da ćemo do tada biti spremni i da ćemo napraviti dobar rezultat”, navodi SportSport.ba.