Legendarni golman Reala objavio: Ja sam gej, nadam se da ćete me poštovati

09.10.2022. | 15:47

Iker Kasiljas na društvenim mrežma napisao je da je gej.

Iker Kasiljas se oglasio na društvenim mrežama i napisao da je gej! Ova objava napravila je pravu buru na Tviteru, pošto je među prvima na tu poruku odgovorio Karles Pujol i napisao “Vrijeme je da ispričamo našu priču”.

Za sat vremena Kasiljas je skupio više od 200 hiljada reakcija na Tviteru te veliki broj novih pratilaca. Objavu je obrisao nakon nešto više od sat vremena.

Pojedinci su ovo uzeli sa dozom rezerve, pošto nije isključeno da je u pitanju neka vrsta medijske kampanje kao podrška ljudima iz LGBT zajednice.

Ipak, objava u kojoj je legendarni golman Reala napisao sljedeće:

“Nadam se da ćete me poštovati. Ja sam gej”,

brzo je postala viralna i trenutno je glavna tema na internetu.

Da li je ovo istina ili nešto drugo, ostaje da se vidi, mada su svi ostali u šoku zbog svega. Posebno pošto se sve ovo događa oko godinu dana posle razvoda sa Sarom Karbonero, poznatom voditeljkom i manekenkom.

Jedna od najljepših ljubavnih priča bila je između Ikera i Sare, pamte mnogi njihov poljubac pred kamerama na Svjetskom prvenstvu 2010. godine, ali je tome došao kraj. Zajedno su prošli kroz mnoge nedaće, Sara se liječila od tumora jajnika, a Iker je doživio srčani udar.

Spekuliše se da je razlog haosa bila njegova afera sa Bugarkom Nađom Aleksandrovom. Prije nekoliko mjeseci pisalo se i da je u vezi sa Marijom Hoze Kamačo, bivšom ženom nekadašnjeg golmana Barselone Fransesa Arnaua koji je izvšio samoubistvo.

 

 

Oznake: Iker Kasiljas