Lebron Džejms iskreno nakon rekorda: Počastvovan sam, ali volio bih da smo pobedili Denver

03.03.2024. | 11:30

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms izjavio je danas da je počastvovan što je postao prvi igrač u istoriji NBA lige, koji je postigao više od 40.000 poena, prenose američki mediji.

Košarkaši LA Lejkersa poraženi su noćas na svom terenu od Denvera rezultatom 124:114 u meču NBA lige. Džejms je početkom druge četvrtine zabilježio svoj deveti poen i stigao do brojke od 40.000 postignutih poena u NBA ligi.

-Biti prvi u istoriji koji je uradio tako nešto, to je prilično dobra stvar u NBA ligi. Što se mene tiče, najvažnija stvar je uvijek da se pobijedi, mrzim što sam ovo uradio u porazu svog tima. Ali uživao sam u svakom trenutku – rekao je Džejms, koji je na meču sa Denverom postigao 26 poena.

On je potom pohvalio ekipu Denvera.

-Uvijek se nekako lomi u posljednjoj četvrtini, u posljednjih šest minuta igre. Oni proigraju, mi stanemo, to može da bude frustrirajuće – zaključio je Džejms.

Najbolji košarkaš Denvera Nikola Jokić pohvalio je igru Lebrona Džejmsa..

-Zadivljujuće je koliko godina igra na izuzetno visokom nivou. I kada pogledate zvezde košarke sada, ko bi stvarno mogao da ga dostigne? Teško je reći. Možda Entoni Edvards. Možda Luka Dončić, ako bude igrao dovoljno dugo da uradi to. Divno je deliti terene sa igračem poput Lebrona – istakao je Jokić.