Lalatović zadovoljan žrijebom: Siguran sam da ćemo obradovati naše navijače

14.06.2022. | 14:13

Fudbaleri Borca za rivala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija dobili su ekipu B36 Toršavn sa Farskih Ostrva.

Prvi meč se igra 7. jula u Modriči, a revanš je za sedam dana. Trener Borca, Nenad Lalatović zadovoljan je ishodm žrijeba u Nionu.
“Mislim da smo izvukli protivnika po mjeri. Koga god da smo izvukli ja bih rekao da idemo na pobjedu, tako kažem i sada. Kako ja tako i moji igrači, dok sam im ja trener, moraju da razmišljaju da svakog mogu da pobjede. B36 je sezonu završio na petom mjestu, ove godine su osvojili kup. 11 puta su bili šampioni Farskih Ostrva, imaju jednog, dvojicu naših igrača. Biće teška utakmica, samom činjenicom da je njihova sezona u toku, u takmičarskoj su formi. Mi pravimo nov tim, ne smijemo se opustiti. Ja to neću dopustiti, zato što su oni sa Farskih Ostrva, međutim imaju oni kvalitetnih igrača. Mi smo nov tim, želimo da stvorimo moćan tim. U narednom periodu ću sigurno pogledati neke njihove utakmice, pa ću vam još više toga moći reći, ali od protivnika koje smo mogli izvući, mogu biti zadovoljan”, rekao je Lalatović.
On je dodao da činjenica da je Borac u prvom meču domaćin, može biti mana i prednost.
“Ja mislim da je prednost. Mi ćemo već u prvoj utakmici dati sve od sebe da pobjedimo, ali prvo da kompletiramo tim, da odradimo dobre pripreme, da budemo zdravi svi i onda se spremamo za prvi meč. Krivo mi je što nećemo ga igrati u našoj Banjaluci, ali opet kažem, igraćemo tamo gdje vole naš klub i siguran sam da će biti mnogo navijača na stadionu u Modriči i da ćemo obradovati naše navijače i proći u drugo kolo”, optimista je Lalatović.