Lalatović zadovoljan nakon pobjede Borca: Siguran sam da ćemo biti sve bolji i bolji

07.07.2022. | 20:38

Fudbaleri Borca iz Banjaluke slavili su sa 2:0 protiv ekipe B36 iz Toršavna u meču 1. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Poslije meča novi trener Borca Nenad Lalatović prokomentarisao je trijumf svog tima.
“Jako sm srećan, ovo je bila moja prva utakmica na klupi Borca. Imali smo sjajne kretnje i nije lako nositi se u tim duelima sa njima. Postigli smo dva gola, mogli smo još koji. Čestitam mojim igračima na prvom poluvremenu. Očekuje nas teška utakmica u gostima, ali mislim da smo kvalitetan tim”, rekao je Lalatović i dodao:
“Zadnjih 20 minuta smo igrali formaciju 4-4-2 sa dva špica što nam se isplatilo. Jako je teško izdominirati kroz sredinu. Ali, moji igrači su dali svoj maksimum. Ovo je naša prva zvanična utakmica i jako sam zadovoljan”.
Lalatović je prokomentarisao i igru svog tima, kao i navijače.
“Danas smo kao kolektiv odigrali jako dobro, bili smo strpljivi, to nam se isplatilo. Danas nije lako nikoga pobijediti. Oni su čvrsta ekipa i igraju jako snažno. Dobro smo se nosili sa njima, nisu stvorili neke šanse. Zadovoljan sam sa cijelim timom. Ne bih izdvajao nikoga iz protivničkog tima. Hvalim moj tim, ja sam trener Borca i siguran sam da će Borac biti sve bolji i bolji. Moram da se zahvalim publici, bili su naš 12 igrač”.