Lalatović pred gostovanje u Posušju: Pobjeda jedini cilj

29.07.2022. | 12:59

Fudbaleri banjalučkog Borca u okviru 3. kola M:tel Premijer lige BiH gostuju ekipi Posušja. Utakmica je na programu sutra od 17 časova na stadionu “Mokri Dolac” u Posušju.

Izabranici trenera Nenada Lalatovića očekuju da ostvare prvi trijumf u novoj sezoni.

Strateg kluba iz Platonove očekuje da će njegov tim da se vrati sa cijelim plijenom u Banjaluku.

“Čeka nas teško gostovanje u ne baš dobrom trenutku za nas, poslije dvije uvodne utakmice. Međutim, iz svega ovoga moramo da izađemo jači. Sigurno da nisam zadovoljan, ali od kukanja nema ništa. Znam da smo prošle sezone tamo izgubili sa 3:0, ali tada smo igrali u oslabljenom sastavu. Posušje ima svoj kvalitet, imaju dobre igrače i žele da se nadigravaju. Mi da bismo tamo pobijedili moramo da odigramo puno bolje nego u prve dvije utakmice. Mora da bude veća koncentracija i ne smije da bude indivudualnih grešaka”, navodi Lalatović.

Fudbaler Borca Aleksandar Vojnović ističe da njega i saigrače očekuje tradicionalno neugodno gostovanje Posušju.

“Oni su kvalitetan tim, tako da nam sigurno neće biti lako. Mi smo svjesni situacije u kojoj se nalazimo. Nismo dobro otvorili sezonu, ali isto tako smo svjesni da nam treba jedan dobar rezultat kako bi sve krenulo prema naprijed. Niko nas u prethodnim utakmicama nije nadigrao, više je to bio pad koncentracije, tako da sutra ko god bude bio na terenu daće svoj maksimum kako bi pokušali da ostvarimo prvu pobjedu i da krenemo ka vrhu tabele”, rekao je Vojnović.

Banjalučani u sutrašnjem meču neće moći da računaju na usluge Јovića, Andrića i Subića, koji su povrijeđeni.