“Laku noć Ale, ostani jak”: Miha poslao poruku podrške zetu mjesec dana prije smrti FOTO

24.10.2023. | 11:24

Alesandro Voljako, zet pokojnog Siniše Mihajlovića, objavio je prepisku sa legendarnim srpskim fudbalerom koju je imao malo prije Mihine smrti!

Voljako je u nedjelju debitovao u Seriji A, kada je u dresu Đenove ušao u igru protiv Atalante, a sudeći po sadržaju poruke čini se da mu je ona bila neka vrsta inspiracije.

“Laku noć Ale, ostani jak i vidjećeš da će sve da se riješi. Volim te – napisao je Miha u poruci koju je poslao 22. novembra, a Voljako je odgovorio:”, Obećavam, nikada neću odustati!

A pošto je u Seriji A debitovao baš 22. oktobra, Voljako je uz proloženu fotografiju poruka napisao i komentar:

Broj 22 je ispisan u knjizi sudbine. Obećavam ti, nikada neću odustati!

Sve to je dotaklo i Virdžiniju Mihajlović, njegovu suprugu, koja se emotivnim riječima obratila pokojnom ocu na Instagramu.

Alesandro je debitovao u Seriji A i ti tata si bio svjestan koliko je naporno radio za to. Nikada nije tražio ničiju pomoć, uvijek si ga ti podržavao, kao otac sina. Znam da bi uradio sve za njega, kao što si za nas i vidjela sam u tvojim očima koliko si ga volio. Sigurna sam da bi ga pozvao poslije debija. Došao si da me posjetiš u mojim snovima, da potvrdiš da si sa nama. Nedostajao si mi više nego inače, jer bih te pozvala da ti sve ispričam. Nisam mogla, pa si ti to uradio i sigurna sam da to nije slučajnost, ništa se ne dešava slučajno.”