Kvalifikacije za FIBA Ligu šampiona: Igokea s optimizmom ide na Kluž

Košarkaši Igokee u nedjelju putuju u Bugarsku gde će u utorak početi kvalifikacije za plasman u FIBA Liga šampiona.

Prvi meč Aleksandrovčani igraju protiv Kluža koji sa klupe predvodi Duško Vujošević, a plej mejker Igokee Darko Talić kaže da su svi optimistični.

-Sigurno da vlada veliki optimizam pred početak kvalifikacija za plasman u Ligiu šampiona. Vjerujemo u sebe, pripremamo se kvalitetno. Imamo materijale, gledamo snimke i sigurno ćemo biti spremni. Imamo dobar roster i siguran sam da na svim pozicijam možemo parirati Klužu. Znamo gde su naše šanse, pokušaćemo to iskoristiti. Bez obzira što su oni izuzetno jaki, što imaju dobrog trenera, vjerujemo u sebe i mislim da možemo napraviti dobar rezultat – rekao je košarkaš Darko Talić za “SrpskaInfo”.

Darko Talić je u pripremnim utakmicama dobijao značajnu minutažu i značajan učinak.

– Zahvalan sam treneru Draganu Bajiću na šansi koju mi ukazuje i sigurno sam zadovojan što dobijam minute. Trudiću se da maksimalno to opravdam ukazano povjerenje ali moram reći da sve dajem u timsku igru jer zaista svi želimo da napravimo što bolji rezultat. Tim je u prvom planu i veliki smo optimisti – rekao je Talić.

Igokea u meč protiv Kluža, koji se igra u utorak, ulazi sa tri poraza u prijateljskim utakmicama ali Talić ističe da su ovi mečevi pokazali pravu snagu ekipe.

– Zbog virusa nismo svi tu bili, utakmice koje smo odigrali pokazale su nam pravu snagu, gubili smo na jednu loptu. I u meču protiv Zvezde smo imali odličnih momenata tako da mislim da ćemo biti potpuno sremni – zaključio je Talić.

 

 

Ostavite komentar: