Kutak u centru Banjaluke: Otvorena prva klupska prodavnica FK “Borca”

29.12.2023. | 12:49

U Banjaluci je danas otvorena prva klupska prodavnica Fudbalskog kluba /FK/ “Borac” u kojoj će navijači moći da kupe različite artikle sa oznakom ovog kluba – simbola grada na Vrbasu.

Direktor Kluba Milan Tegeltija izrazio je zadovoljstvo jer je “Borac” zasluženo dobio svoje mjesto u centru Banjaluke.

“Ovaj fudbalski klub je simbol grada, te će otvaranje prodavnice doprinijeti i turističkoj ponudi, a u planu nam je da uskoro otvorimo i onlajn prodavnicu za navijače i ljubitelje `Borca` koji se nalaze bilo gdje u svijetu”, izjavio je Tegeltija novinarima.

Direktor preduzeća “Pošte Republike Srpske” Milan Radović rekao je da je ovo preduzeće dalo podršku FK “Borac” u realizaciji ovog projekta, te će kupcima omogućiti besplatno slanje artikala koje kupe u ovoj prodavnci.

“Fanovi koji su spriječeni da budu u Banjaluci i kupe neki od artikala danas će moći da od svojih prijatelja to dobiju putem brze pošte, uz besplatnu poštarinu”, rekao je Radović i izrazio nadu da će odlična saradnja biti nastavljena i kada FK “Borac” otvori svoju onlajn prodavnicu za navijače širom svijeta.

Fudbaler u FK “Borac” David Čavić izrazio je zadovoljstvo što će mladi konačno imati priliku da ispune želju i da kupe sebi majicu, kapu, šorc, torbu i druge artikle sa oznakom “Borca”.

“Ovaj kutak u centru grada odisaće `Borčevom` crveno-plavom bojom i na najbolji način omogućiti promociju kluba, koji je simbol ovog grada”, rekao je Čavić.