Krupa u subotu gostuje Slobodi u Tuzli

10.05.2019. | 09:50

Krupa će u subotu odigrati utakmicu 31. kola BHT Premijer lige protiv Slobode u Tuzli. Tim povodom obratili su se šef stručnog štaba Slobodan Starčević i i igrač Mihael Modić.

Tri kola pred kraja, devet bodova je u igri, sa šest bodova zaostatka iza Tuzla Citya smo još u teretski približno zanimljivoj borbi za opstanak.

Znamo da nas u Tuzli čeka veoma teška utakmica, jer je ekipa Slobode pokazala da igra dobro i protiv Sarajeva i Željezničara. Isto tako znamo i mi da smo odigrali nekoliko dobrih utakmica u Tuzli protiv favorizovane Slobode i u tom svjetlu smo i pripremili ovu utakmicu.

Nadam se da ćemo nakon jedne dobro odigrane i kvalitetene utakmice protiv Slobode biti u ideji da i ove godine sačuvamo status premijerligaša i da ćemo u zadnja dva kola protiv Mladosti i Goška biti i dalje u zoni koja obećava opstanak u Premijer ligi BiH, istakao je Starčević.

Mladi Mihel Modić ističe “Atmosfera u klubu je odlična, znamo šta utakmica u subotu donosi, isto tako znamo da moramo da dobijemo utakmicu ako želimo da se borimo za opstanak i da damo sve od sebe u narednim utakmica jer bi opstanak značio mnogo i za nas i za našu publiku iz Krupe.

Utakmica između Krupe i Slobode na rasporedu je u subotu 11.5.2019 u Tuzli sa početkom u 17:00 časova.

 

Izvor:(FK Krupa)