Krupa u subotu dočekuje Radnik

29.03.2019. | 10:07

Krupa u subotu igra utakmicu 24. kola Premijer lige BiH protiv Radnika na stadionu u Krupi na Vrbasu. Tim povodom izjave su dali trener Krupe Slobodan Starčević i igrač Bojan Puzigaća.

„Raduje nas činjenica da nakon dobre utakmice i dobrog rezultata na Koševu igrači su u proteklih četrnaest dana dobro radili, puni samopouzdanja i željno očekujemo početak utakmice protiv nimalo lakog prootivnika kakav je Radnik. Mi smo do sad odigrali jedanaest službenih utakmica i još nismo osjetili slast pobjede, koja bi nas približila našem cilju a to je da i naredne godine igramo Premijer ligu BiH. U svakom slučaju znamo i dobre i loše strane protivnika i nadamo se da ćemo sretniji i veseliji biti u subotu nakon odigrane utakmice ovde pred našom publikom“, istako je Starčević.

Bojan Puzigaća očekuje tešku utakmicu „Očekuje nas teška i važna utakmica, mislim da je ekipa Radnika najnezgodniji rival koji nam može doći u ovom trenutku. Imaju dobrog trenera, dobru ekipu ali se mi ne plašimo, igramo na svom terenu gdje očekujemo tri boda. Ako budemo igrali približno kao protiv Sarajeva, mislim da pobjeda neće izostati“ zaključio je Puzigaća.

Utakmica je na rasporedu u subotu 30.3. sa početkom u 16:00 časova na stadionu u Krupi na Vrbasu.