Krupa dovela novo pojačanje

31.01.2021. | 19:01

Sanin Muminović (30) pojačao redove premijerligaša iz Krupe na Vrbasu.

Iskusni igrač sredine terena Sanin Muminović novi je fudbaler Krupe.

Premijerligaš iz Krupe na Vrbasu saopštio je da je dogovorio saradnju sa 30-godišnjim fudbalerom, koji u Krupu na Vrbasu stiže iz austrijskog drugoligaša Horna.

Fudbaler rođen 1990. godine u Srebrenici karijeru je započeo u Orijentu iz Rijeke, nastupao je zatim za Pomorac, Krku i Novigrad u Hrvatskoj, nakon čega ga je fudbalski put odveo u Sloveniju, gdje je nosio dres Aluminija i Zavrča.

Muminović je u inostranstvu još bio član norveškog Valdersa, dok je u Iraku igrao za Al-Kuva.

Krupu su, prije Muminovića, pojačali Aleksandar Erak, Miladin Filipović i Muharem Čivić, dok su iz kluba otišli Marko Golubović, Stefan Nikolić, Milivoje Krmar, Miloš Simonović, Aleksa Andrejić, Muamer Svraka i Nemanja Vidović. Bojan Puzigaća završio je karijeru, piše ‘Mondo.ba’.

Podsjetimo, fudbaleri Krupe juče su u prvom pripremnom meču deklasirali Vis Sim-Bau čak 6:0, te u dobrom raspoloženju nastavljaju pripreme za nastavak sezone u m:tel Premijer ligi BIH gdje će voditi žestoku borbu za opstanak.

Krupa je zimsku pauzu dočekala na pretposljednjem mjestu, sa istim brojem bodova kao “fenjeraš” Olimpik, a u prvom proljećnom kolu gostovaće Zrinjskom u Mostaru.

 

 

Oznake: FK Krupa