Kostrešević potvrdio: Policija istražuje preprodaju ulaznica za “Srpska open”

05.04.2023. | 15:54

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzimaju sve potrebne mjere i radnje kako bi spriječili zloupotrebu i preprodaju karata za predstojeći teniski turnir u Banjaluci „Srpska open“.

Ovo je zaključeno na današnjem sastanku direktora policije Republike Srpske Siniše Kostreševića sa organizatorima ATP turnira „Srpska open“, na kojem je konstatovano da policija policija preduzima sve mjere da turnir protekne u povoljnom bezbjednosnom ambijentu.

Na četvrtom radnom sastanku su definisane naredne konkretne mjere i radnje, a Kostrešević je naglasio da MUP Republike Srpske preduzima planske aktivnosti u pravcu identifikovanja lica koja se bave onlajn preprodajom ulaznica u cilju njihovog procesuiranja i sankcionisanja.

„Sastanku su prisustvovali i drugi rukovodioci operativnih i neoperativnih organizacionih jedinica u MUP-u Republike Srpske, a sve u cilju definisanja neophodnih mjera kako bi se ispoštovali svi bezbjednosni aspekti i procedure koji predstavljaju standarde za ovu vrstu međunarodnog turnira“, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske nakon sastanka.