Košarkaši Igokee počeli pripreme: Želimo u svakoj utakmici da napravimo korak više

15.08.2022. | 19:26

U novu sezonu košarkaški Igokee ulaze sa starom devizom, da je ekipa važnija od svakog pojedinca. Minule dvije takmičarske godine najuspješnije su u klupskoj istoriji, a tim trenera Dragana Bajića i u novoj želi da nastavi sa uspjesima na svim košarkaškim frontovima.

“Nemam pritisak rezultata, kao što nisam imao ni ranijih sezona. Moj jedini cilj je bio da pokušamo dati šansu mladim igračima, kao što je to bio slučaj sa Daliborom Ilić. Naravno, ja kao trener želim da napravim što bolje rezultate i to pokušavam da prenesem i na svoje igrače. Ne želimo da se zadovoljavamo sa malim stvarima. Želimo u svakom trenutku, u svakoj utakmici, da napravimo korak više“, kaže Dragan Bajić, šef stručnog štaba KK Igokea m:tel.

Vuk Radivojević, sportski direktor kluba kaže da su rezultati Igokee u minule dvije sezone širom odjeknuli.

“Mi, u minule dvije sezone, pravimo ozbiljne rezultate u svim takmičenjima. Od ABA Lige, preko FIBA Lige šampiona, pa do prvenstva BiH. O nama se dosta priče, ne samo u regionu, nego i u Evropi i to je velika stvar za klub“, kaže Radivojević.

Okosnica tima iz prošle ostala je na okupu i za novu sezona, a za sada su pristigla četiri pojačanja.

“Ono što sam naglašavao u minule dvije sezone, ja pravim tim karakternih momaka koji će da ginu za dres ovog kluba tako da ćemo i ove sezone biti tvrd orah za sve ekipe i ove sezone“, kaže Bajić.

Ipak, u klubu ne isključuju mogućnost dolaska novih igrača.

“Možda čemo dovesti još jednog igrača na poziciji tri/četiri, ali za sada idemo sa ovim rosterom. Mislim, da smo pogodili sa svim pojačanjima“, kaže Radivojević.

Biranim riječima Dragan Bajić i Vuk Radivojević još jednom su se zahvalili Daliboru Ilići i Marku Baraću za sve što su uradili u klubu, a i u novoj sezoni, mladi igrači dobiće priliku za dokazivanje na terenu. Tokom pripremnog perioda tim trenera Dragana Bajića odigraće osam kontrolnih utakmica,a a prva takmičarska očekuje ih 30. septembra protiv Mornara u Laktašima na otvaranju ABA lige.