Ko bi rekao: Novak Đoković je zvezdaš, a njegov sin Stefan navija za Partizan VIDEO

08.04.2023. | 15:32

Najbolji teniser svijeta i veliki zvezdaš Novak Đoković otkrio je da njegov sin Stefan navija za Partizan.

Otac Novak i sin Stefan Đoković navijali su za košarkaše Partizana na sinoćnjem gostovanju kod Monaka.

Stefan je ipak bio malo bučniji navijač, srčano bi ispratio svaki poen Beograđana na putu do pobjede za plej-of Evrolige.

Novak se na to osvrnuo u kratkoj izjavi za francuski Esvik, otkrivši da je njegov nasljednik navijač Partizana.

“Zna se da navijam za Zvezdu. To promijenim kad Partizan igra protiv bilo kog drugog, sem Zvezde. Sin Stefan je veliki pristalica Partizana. Došli smo večeras da uživamo u meču i atmosferi”, rekao je Novak.

“Pratim utakmice Partizana i Zvezde u Evroligi kada god stignem i to godinama. Kada god sam u Beogradu, idem na utakmice. Partizan je blizu top osam i želim im da dotle i dođu. Zvezda je ostala kratka, ali je i njihova sezona svakako fantastična. To je velika stvar prije svega za srpsku košarku. Košarka je tradicija u Srbiji, možda najpopularniji sport, svi je volimo i pratimo”, izjavio je Đoković.

Mlađi Đoković je sinoć na utakmici slavio svaki koš svog omiljenog tima, pa je dobio priliku da se upozna sa svojim junacima, dok se sa tribine orilo “Đoković Stefan”!

U videu sa utakmice od 15:30 možete pogledati trenutak u kojem košarkaši Partizana prilaze porodici Đoković kako bi se pozdravili sa Novakom i Stefanom. U tom trenutku sa tribina navijači počinju da skandiraju, a najbolji teniser svijeta opušteno ćaska sa Danilom Anđušićem i njegovom suprugom Ivanom Anđušić Maksimović.

 

Oznake: Đoković, Partizan